III Trobada Col·la~Clic
(antic G Suite Catalunya)

Inscripcions

Abans d'inscriure't, llegeix els següents avisos:

  • Els àpats es consideren part de la jornada, ja que és un moment molt important d'intercanvi entre docents. Per aquest motiu, tothom ha de pagar la inscripció i fer els àpats. No és possible assistir sense abonar la inscripció.

  • L'organització ni cap dels talleristes que participa no reben cap retribució econòmica. El preu de la inscripció és exclusivament per pagar els àpats i la logística de la trobada.

  • Entenem que l'interessant és participar en la jornada, no el taller concret que voldrem fer. Per aquest motiu, primer es fa la inscripció i l'abonament de la quota i, en 24/48 hores es rebrà un correu amb l'enllaç per triar tallers. Al web anem indicant els tallers que s'omplen, però pot haver-hi algun desajust.

  • Un cop fet el pagament, no es retornaran els diners.

Preu de participació (inclou cafè i sucs a mig matí i dinar): 25,45€

Les places són limitades. Un cop omplert l'aforament no s'admetran més participants.

Procés d'inscripció. Cal que tingueu present el següent:

  1. Cal seguir l'enllaç i inscriure's a l'esdeveniment, triant l'entrada General.

  2. El pagament es fa amb targeta. Necessiteu tenir-la a mà.

  3. Un cop fet el pagament, amb un marge de 24/48 hores, rebreu al correu indicat en fer la inscripció l'enllaç al formulari de tria de tallers.

  4. És molt important que, en el formulari, indiqueu el mateix correu electrònic, per tal de poder verificar que heu fet el pagament.

  5. La tria de tallers és per ordre de resposta del formulari. Per tant, contesteu de pressa un cop rebut l'enllaç del formulari.

Ens podeu seguir a twitter

Col·laboren

Patrocinen